Wednesday, 31 October 2012

Segmen : AyuInsyirah mencari rakan blogger

haa, ada segmen lagi lah.aku join je, lagi pun tade benda nak buat kan.mengisi masa yang ada.huee.

oke, kepada sape2 yang naik join.silakan click bunga comel kat atas nie. :)

Silakan:

9 comments:

  1. Selamat bersegmen..
    #78 singgah dari segmen sama

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  2. bw dari segmen yg sama :)

    http://www.cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  3. saya join segment jgak.. jalan2 kat sini.. :-)

    ReplyDelete
  4. datang follow sini dari segmen sama ..jom singgah blog sy..http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/11/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  5. Merayau kat sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  6. Dari segmen yang sama..saya follow awk..sudi follow balik yer..

    ReplyDelete
  7. Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

    Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

    ReplyDelete
  8. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/senarai-nama-rakan-blogger-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete

Silakan. :)